Noaks Ark

Hälsa, sex och hivRFSL

Välkommen till Noaks Ark Skåne. Här kan du träffa andra som också lever med hiv, eller boka tid för samtal. Du får gärna prata med oss om du har frågor om hiv, sexualitet, framtid och funderingar.

Till oss kommer människor som lever med hiv, är närstående till någon som har hiv eller har behov av att prata om hiv och få mer information. Vi som jobbar här har lång erfarenhet av hiv. Om du behöver hjälp i kontakter med Försäkringskassan och andra myndigheter kan vi hjälpa dig.

 

Sommarstängt 23 juli – 3 augusti

 

Öppet hus
Under våra öppettider är man som hivpositiv eller närstående alltid välkommen att komma in och ta en fika och prata lite, kolla sin e-post, titta på tv eller vad man känner för. De dagar vi har stängt (onsdagar) kan du som är hivpositiv eller närstående och vill prata med oss nå Jytte Ivarsson på 0708-70 35 00 eller Lena Söderquist på 0706-31 27 22.

 

 

Föreläsningar om hiv
Har du intresserad av hiv och vill veta mer går det bra att boka en föreläsning med någon av våra informatörer. Vi kan besöka er i era lokaler eller ta emot mindre grupper (max 25 personer) på vårat kontor i Malmö. Kontakta oss så berättar vi mer. Tel: 040-611 52 15 eller info@noaksark.org

 

Mer information om Noaks Ark finner du här:

http://www.noaksark.org/omoss/syd.asp