Valberedningen

Om ossRFSL

Valberedningen

Till dig som medlem i RFSL Malmö

Nu är det snart dags för årsmöte. På årsmötet så ska det väljas ny styrelse som ska leda RFSL Malmö.

Detta gör att vi i valberedningen behöver din hjälp att hitta personer som är villiga att ställa upp för föreningen. De uppdrag som vi behöver kandidater till är ordförande, kassör, minst 3 ordinarie ledamöter och 2 ersättare.

Vi vill ha nomineringarna senast söndagen den 29  januari 2021. För att nomineringen ska vara godkänd ska personen som nomineras vara tillfrågad och ha accepterat nomineringen. Följande uppgifter ska också finnas med: namn, telefonnummer och medlemsnummer på den eller de som nomineras och namn, telefonnummer och medlemsnummer på den som nominerar. Du kan förstås också föreslå dig själv.

Nomineringarna skickas till: valberedningen@malmo.rfsl.se

Med hopp om många nomineringar.

Malmö RFSL har några livliga och starka områden som vi värnar om året runt, som Newcomers, seniorprojektet, radio rfsl mm, men det finns absolut plats för fler iniativ och ideer.

Intresserad? skriv till valberedningen@malmo.rfsl.se senast 29 januari 2021

I styrelsens arbetet ingår div möten, söka pengar till verksamheten, hålla koll på vad som händer och sker i HBTQ Malmö, Sverige och Världen samt egagera sej i det man tycker är viktigt i vår HBTQ kalender!

Styrelsen väljs vid Årsmötet 28 Mars 2021. Nominera dej själv eller någon du känner som skulle vilja vara med och påverka genom att skriva till valberedningen@malmo.rfsl.se

Valberedningen RFSL Malmö

Glöm inte att RFSL Malmö kommer behöva en valberedning efter årsmötet också! Valberedningsjobb är ett roligt och utåtriktat uppdrag så ta chansen att anmäla ditt intresse till styrelsen och/eller nominera dig på årsmötet.

Vänliga hälsningar,
Valberedningen
RFSL Malmö
valberedningen@malmo.rfsl.se

Taggar:

Valberedning