Årsmöte 2020

RFSL

Vi i RFSL Malmö skulle haft vårt årsmöte den 29 mars, men på grund av Coronakrisen flyttade vi fram tidpunkten till den 2 maj.

Krisen är ju dessvärre långt ifrån över, men årsmötet måste genomföras, så det blir nu verkligen av lördagen den 2 maj kl 15.

Mötet kommer att genomföras huvudsakligen som en videokonferens (Zoom). Du kan ladda ner Zoom eller delta online, och du får en länk till mötet när du anmält dig till årsmötet. Du kan också ringa in som vanligt samtal. Programmet kan laddas ner som app på PC, Google Android eller Apple iOS.

För att klara ett möte på distans föreslår styrelsen att:

  • alla medlemmar som vill delta måste föranmäla sig till årsmötet senast torsdagen 30 april kl 12 via malmo@rfsl.se.
  • bara medlemmar har rösträtt på årsmötet. Det är därför viktigt att du som vill delta på årsmötet har betalat din medlemsavgift för 2020. Det är därför bara betalande medlemmar som kommer att få koden till videokonferensen.
  • den som anmält sig får en länk att klicka på och telefonnummer för att ansluta till mötet
  • mötespresidiet sitter i Stockholm och leder förhandlingarna.

Vi återkommer till de som anmält sig, med närmare detaljer hur det hela ska gå till.

För den som vill vara med, men inte har någon möjlighet att koppla upp sig, och inte kan gå till någon datakunnig vän för att delta, hör av dig till oss på malmo@rfsl.se  så kan vi försöka hålla vår lokal på Stora Nygatan 18 öppen för en mycket begränsad skara att delta i mötesförhandlingarna via skärm. Du måste föranmäla dig om du vill komma till lokalen!

Bilagor:

  1. Årsmötesdokumentet
  2. Årsbokslutet

Välkomna på årsmötet den 2 maj!

Styrelsen